Udskæringer fra oksen
Prøv at flytte musen rundt på oksen til venstre, så kan du se hvor på dyret din udskæring kommer fra. Gå på opdagelse, måske finder du din næste madoplevelse. Man kan blive helt overrasket over, hvor mange forskellige retter, man kan laver af samme udskæring.
Prøv foreksempel at trykke på bov, så kan du se, hvad vi eksempelvis får vores dygtige slagter til at udskære. Derudover kan du også finde en lækker opskrift på en oksebov.
Jysk naturkød udskære meget gerne kødet, efter dine ønsker og idéer. Kontakt os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan leverer alle slags udskæringer og i den bedste kvalitet og men en stor ansvar for dyre velfærd.
Hos Jysk naturkød har vi ALT vores kød til at hænge i kølerum i mindst 18 dage, derved bliver det ekstra mørt og smagfuldt.
Hvordan forløbet de uger hvor kødet hænger?
- uge efter at kødet har hængt begynder de naturlige enzymerne at arbejde med at modne kødet, mens kødet modner fordamper kødsaften også.
- uge så har kødet sat sig, men kødet mangler forsat at fordampe en del kødsaft.
- uge er kødet helt mør og har den smag og mørhed vi ønsker og først derefter skærer vi de lækker bøffer og stege ud af oksen. Husk på at det kød vi bruger til hakkekød også har hængt i min. 18 dage.
Har I spørgsmål til hvor og hvordan vi får slagtet vores dyr, er I meget velkommen til at kontakte os.