Ingredienser
Paneret rødspættefilet
- 600 g Rødspættefilet (4 stk)
- 50 g Rasp
- 1 stk Æg
- 30 g Mel (2 spsk)
- 0,5 tsk Salt
- 0,5 tsk Peber
- 15 g Smør (1 spsk)
Dressing
- 1 dl Creamfraiche
- 30 g Mayonnaise (2 spsk)
- 15 g Tomatpure (1 spsk)
- 0,5 dl Citronsaft (Saft fra 0,5 citron)
- 1 tsk Paprika
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
Tilbehør
- 120 g Asparges
- 200 g Agurk
- 360 g Cherrytomat (24 stk)
- 2 stk Citron
- 20 g Frisk dild (1 dl)
- 280 g Hjertesalat (4 håndfulde)
- 200 g Rejer
- 4 Skiver Franskbrød
- Kaviar
- 20 g Smør (4 tsk)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Rødspættefilet
- Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken
- Rør æg sammen og hæld det ud på en tallerken
- Hæld rasp ud på en tallerken
- Vend rødspættefilet enkeltvis i mel, æg, rasp - i den rækkefølge
- Lav nu tilbehøret klar inden rødspættefileterne steges, så er du sikker på at de er varme ved servering
- Opvarm smør på en pande og steg rødspættefileterne ved middelvarm 3-5 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm
Tilbehør
- Skyl hjertesalat og asparges og dup dem tørre
- Skær agurk i skiver
- Halver tomat
- Skær citron i kvarte
- Dræn rejer
- Anret ovenstående på et fad evt. med kaviar og frisk dild
Dressing
- Vend Cremefraiche, mayonnaise og tomatpure
- Smag til med citronsaft, salt, peber og paprika
Anretning af stjerneskud
- Læg en skive brød på en tallerken og kom smør på
- Oven på brødet lægges salat og den stegte fisk
- Der pyntes med agurk, asparges, tomat, dressing, dild, rejer og kaviar