Ribeye er udskåret af højrebet. Ribeye er et godt valg, hvis du skal lave en lækker gæstemiddag, bestående af en god bøf med lækkert tilbehør. Ribeye har en god fedtmarmorering som giver dine bøffer en fantastisk smag. Den er tilmed meget mør pga. den langsomme tilvækst, som er kendetegnet ved kødet af Skotske Højlandskvæg.
Når du stege ribeye, så er det vigtig at du ikke kommer til at give dem forlang tid, så bliver de seje.
Jeg vil anbefale ved en bøf på 2 / 2,5cm at du steger dem ved høj varme ca 3 min på hver side med olie på panden, derefter lader du dem hvile i 4-5 min på en rist så evt væske kan dryppe fra, så vil saften samle sig i kødet og du vil få en fantastisk oplevelse.
Hvad vil jeg lave af tilbehør til en ribeye. Kartoffelbåde med timian og lidt hvidløg, derudover et lækkert groft hvidløgsbrød. Du kan når du serverer bøffen ligge en klat hvidløgssmør på toppen som smelter på bøffen.
Alt vores oksekød er “kun” græsfodret, derfor får du også en hel anden smagsoplevelse når du spiser vores kød, smager er henad vildt.
Kødet er krogmodnet i kølerum i 18-21 dage.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.