Okseruller på spyd
Nem mad som du hurtig kan lave sammen med ungerne.
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
25
minutter
Tilberedningstid
40
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
25
minutter
Tilberedningstid
40
minutter
Ingredienser
500
gram
Hakket Highland oksekød
1
tsk
Salt
1/4
tsk
Peber
1
spsk
Hvedemel
1
spsk
koncentreret tomatpure
1
stk
skalotteløg
3
dl
græsk yoghurt 10%
1
fed
Hvidløg
1
stsk
dijonsennep
1
knsp
Sukker
3
stk
tomater 200g
1/2
stk
Agurk
1/3
stk
icebergsalat eller anden sprød salat
4
stk
gulerødder 440 gram
4
stk
pitabrød
Instruktioner
Rør kødet med salt,peber,mel og tomatpure. Kom revet løg og 1 spsk koldtvand i kødet og ælt det hele sammen.
Så deler du farsen i 8 stykker og laver dem i nogle 8-10 cm ruller.
Stik derefter en spyd gennem hver okseruller. Læg spydene i ovnen ved 250 gr. i ca 14min.
Så gælder det saucen Rør sausen sammen og smag den til med sukker, salt og peber
Nu skærer du agurk, salat og tomater i mindre stykker
Gulerødderne skrælles, og skæres i stænger, derefter kommer du dem i en serveringsskål med vand.
Lun pitabrødene og servere det hele sammen. Mums og velbekomme