Hurtig Skotsk Højlands lasagne
Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores skotske højlandskvæg.
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 12minutter
Tilberedningstid
35minutter
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 12minutter
Tilberedningstid
35minutter
Ingredienser
  • 1kg Hakket Highland oksekød
  • 1spsk hakket hvidløg
  • 1/2tsk Salt
  • 1/2tsk Stødt muskatnød
  • 1/4 tsk Peber
  • 1glas lasagne sauce
  • 375ml Vand
  • 1pakke lasagneplader
  • 75g revet italiensk ost
Instruktioner
  1. Varm ovnen til 200 grader. Brun det hakkede Højlands oksekød med hvidløg i stor stegepande, over medium varme ca. i 8 til 10 minutter.
  2. Rør salt, muskatnød og peber i og bland godt. Tilsæt herefter pasta sauce og vand.
  3. Retten bringes i kog i ca. 1 til 2 minutter, under jævnlig omrøring
  4. Læg skiftevis lasagneplader, oksekød sauce og ost i et ovnfastfad som dækkes med alufolie.
  5. Lasagnen bages ved 200 grader i ca. 35 minutter. Efter ca. 15 minutter tages folien af og lasagnen bages herefter færdig. Husk at mærke jævnligt om lasagnepladerne er bløde. Når lasagnen er færdig, skal den stå i ca. 5 minutter før servering. Server den straks med yndlings tilbehøret