Kammuslinger i hvidvin
Store lækker kammuslinger som forret eller en let forkost ret.
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
  • 500gram Kammuslinger
  • 80gram Smør
  • 2stk skalotteløg
  • 3/4 dl HvidvinGerne tør
  • Salt og peber
Instruktioner
  1. Hak skalotteløgene. Fin kasserollen og smelt smørret.
  2. Kom de hakkede løg i kasserollen og svits dem.
  3. Tilsæt hvidvinen og kom kammuslingerne i og lad dem bliver der 3-5 min.
  4. Op med kammulingerne og kog sauce`en ind til den er tykflydende.
  5. Smag til med salt og peber og tilsæt kammuslingerne igen og lad dem få lidt varme igen.
  6. Du kan servere retten med det godt stenovns brød og en lækker stikkelsbær vin fra vibegaard