Kammuslinger i hvidvin
Store lækker kammuslinger som forret eller en let forkost ret.
Region
Main Dish
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
10
minutter
Tilberedningstid
10
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4
Personer
10
minutter
Tilberedningstid
10
minutter
Ingredienser
500
gram
Kammuslinger
80
gram
Smør
2
stk
skalotteløg
3/4
dl
Hvidvin
Gerne tør
Salt og peber
Instruktioner
Hak skalotteløgene. Fin kasserollen og smelt smørret.
Kom de hakkede løg i kasserollen og svits dem.
Tilsæt hvidvinen og kom kammuslingerne i og lad dem bliver der 3-5 min.
Op med kammulingerne og kog sauce`en ind til den er tykflydende.
Smag til med salt og peber og tilsæt kammuslingerne igen og lad dem få lidt varme igen.
Du kan servere retten med det godt stenovns brød og en lækker stikkelsbær vin fra vibegaard