Lækre lasagne lavet på hakkekød fra vores Skotske Højlandskvæg.
- 1 kg Hakket Highland oksekød
- 1 spsk hakket hvidløg
- 1/2 tsk Salt
- 1/2 tsk Stødt muskatnød
- 1/4 tsk Peber
- 1 glas lasagne sauce
- 375 ml Vand
- 1 pakke lasagneplader
- 75 g revet italiensk ost
- Varm ovnen til 200 grader. Brun det hakkede Højlands oksekød med hvidløg i stor stegepande, over medium varme ca. i 8 til 10 minutter.
- Rør salt, muskatnød og peber i og bland godt. Tilsæt herefter pasta sauce og vand.
- Retten bringes i kog i ca. 1 til 2 minutter, under jævnlig omrøring
- Læg skiftevis lasagneplader, oksekød sauce og ost i et ovnfastfad som dækkes med alufolie.
- Lasagnen bages ved 200 grader i ca. 35 minutter. Efter ca. 15 minutter tages folien af og lasagnen bages herefter færdig. Husk at mærke jævnligt om lasagnepladerne er bløde. Når lasagnen er færdig, skal den stå i ca. 5 minutter før servering. Server den straks med yndlings tilbehøret