Ingredienser
Burger bøffer
- 800 g Burger bøffer af Skotsk Højlandskvæg (4 stk)
- 1 spsk Salt
- 1 spsk Peber
- 1 spsk Smør (Til stegning)
Pomfritter
- 400 g Kartoffel (4 stk)
- 1 tsk Salt
- 3 stilke Frisk timian (Kan undlades)
- 1 spsk Olie
Tilbehør
- 200 g icebergsalat eller anden sprød salat
- 2 stk Tomat
- 0,5 stk Agurk
- 1 stk Rødløg
Andet tilbehør
- 4 stk Burgerbolle
- Ketchup
- Mayonnaise
Antal personer: Personer
Instruktioner
Pomfritter
- Skyld kartofler og skær dem i stave
- Vend kartofler i salt, timian og olie
- Fordel kartofler på en bageplade og bag dem i ovnen i 30 minutter ved 175 grader almindelig ovn
Fyld
- Skyl salat og dup den tør
- Skyl agurk og tomat skær i skiver
- Skær løg i ringe
- Anret fyldet i skåle
Burger bøffer
- Krydr burger bøffer med salt og peber
- Varm smør på en pande
- Steg burger bøfferne 3 minutter på hver side
Andet tilbehør
- Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på pakken
Byg din burger
- Tag burgerbolle bunden, kom ketchup, salat, burger bøf, løgringe, agurk, tomat på og slut af med at smøre burgerbolle toppen med mayonnaise og kom den oven på.
- Nyd burgerne med hjemmelavede pomfritter