Ingredienser
Kartofler
- 1000 g Kartoffel
Ærtepesto
- 500 g Ærter
- 35 g Mandler
- 35 g Parmesan
- 0,5 dl Olie
Salat
- 200 g Hjertesalat eller anden sprød salat
- 100 g Spidskål
- 4 stk Forårsløg
- 4 stk Asparges
- 20 stk Cherrytomat
- 150 g Ærter
Kulmule
- 500 g Kulmule (4 fileter)
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
- 1 spsk Smør
Antal personer: Personer
Instruktioner
Kartofler
- Skyl kartofler og kog dem i en gryde til de er møre (kogetid ca 20 minutter)
- Skyl kartofler i koldt vand og lad dem dryppe af før de vendes i ærtepesto
Ærtepesto
- Kom ærter, mandler, parmesan og olie i en blender
- Blend til massen har en ensartet konsistens. Kom eventuelt lidt mere olie i.
Salat
- Skyl salat og dup den tør
- Skyl tomat og halver dem
- Skær forårsløg i mindre ringe
- Skær asparges i mindre stykker
- Skær spidskål i mindre stykker
- Vend salat, spidskål, tomat, forårsløg, asparges og ærter sammen
Kulmule
- Rids skindet 3-4 gange med en skarp kniv. Pas på med at skære for dybt
- Krydr med salt og peber
- Smelt smør på en varm pande
- Steg kulmulen med skindsiden ned af i 5-8 minutter
- Tilsæt det sidste smør og vend kulmulen om på kødsiden og steg i små 10 sekunder før de tages af
- Nyd fisken varm sammen med salat og kartofler vendt i ærtepesto