er blevet tilføjet kurven.

Kurv

Bøf stroganoff ala Jysk naturkød

By marts 27, 2020opskrifter

Bøf stroganoff er en gryderet hvor oksekød og champignon serveres i en velsmagende sovs.

Bøf stroganoff ala Jysk naturkød
Print Recipe
Bøf stroganoff er en gryderet, hvor oksekød og champignon serveres i en velsmagende sovs. Begynd med at lave kødgryden. Når der er 30 minutter tilbage af simretiden laves kartoffelmos. Mens kartoffelmos laves overhældes broccoli med vand.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Bøf stroganoff ala Jysk naturkød
Print Recipe
Bøf stroganoff er en gryderet, hvor oksekød og champignon serveres i en velsmagende sovs. Begynd med at lave kødgryden. Når der er 30 minutter tilbage af simretiden laves kartoffelmos. Mens kartoffelmos laves overhældes broccoli med vand.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 60 minutter
Ingredienser
Kødgryde
  • 300 g Oksesteak
  • 15 g Smør (1 spsk)
  • 600 g Peberfrugt (2 stk)
  • 500 g Champignon
  • 400 g Løg (4 stk)
  • 1 spsk Olie
  • 1 L Vand
  • 10 g Oksebouillon (2 terninger)
  • 3 stk Laurbærblade
  • 2 spsk Tomatpure (0,5 dåse)
  • 2 dl Mælk
  • 2 tsk Paprika
  • 1 tsk Peber
  • 1 tsk Salt
Kartoffelmos
  • 850 g Kartofler
  • 250 g Gulerod
  • 30 g Smør (2 spsk)
  • 2 dl Mælk
  • 1 tsk Muskatnød
  • 1 tsk Peber
  • 1 tsk Salt
Tilbehør
  • 500 g Broccoli (1 hel)
Antal personer: Personer
Instruktioner
Kødgryde
  1. Skær kød i tern
  2. Hak løg
  3. Skær peberfrugt i tern
  4. Rens champignon og skær dem i skiver
  5. Opvarm olie på en pande og brun løg her i og læg dem til side
  6. Rist champignon og læg dem sammen med løg
  7. smelt smør i en gryde og brun kød på alle sider med paprika
  8. Tilsæt tomatpure, løg, champignon, peberfrugt, laurbærblade, mælk, vand og bouillon
  9. Krydr med salt og peber og lad retten simre i 60 minutter ved middel varme
Kartoffelmos
  1. Skræl kartofler og skær dem i kvarte
  2. Skræl gulerødder og halver dem
  3. Kog kartofler og guleødder i usaltet vand til de er møre (ca. 15-20 minutter) *Kogevandet gemmes til at overhælde broccolien
  4. Mos kartofler og gulerødder
  5. Tilsæt smør
  6. Tilsæt mælk indtil mosen er cremet
  7. Smag til med salt, peber og muskatnød
Tilbehør
  1. Del broccoli i mindre buketter og placer dem i et dørslag
  2. Overhæld broccoli med kogevand fra grøntsager

Leave a Reply